top of page

Corona maatregelen

Ik ben blij u weer te mogen verwelkomen in de praktijk! Om dit mogelijk te maken én te houden en voor het voorkomen van verspreiding van het Corona virus zijn de volgende maatregelen getroffen:

De praktijk is alleen toegankelijk voor patiënten die geen verkoudheidsklachten hebben (en gezinsleden ook niet). U kunt uw handen ontsmetten bij de ingang. De wachtkamer is zo ingericht dat de kans op overbrengen van het virus zo klein mogelijk is. Kom maximaal 5 minuten vóór uw afspraak en kom alleen. Kinderen kunnen begeleid worden door één ouder.

In de behandelkamer wordt zoveel mogelijk 1,5m afstand gehouden. De behandeltafels worden na elk gebruik gereinigd. Neem zelf uw eigen handdoek mee. In de praktijk houden we ons aan de richtlijn van het RIVM: we schudden geen handen, niezen en hoesten in de binnenkant van de elleboog, gebruiken we papieren zakdoekjes en wassen onze handen vaak en goed. Volgens de richtlijnen van het NVA hoeven er geen gezichtsmaskers en/of handschoenen te worden gebruikt als zowel patiënt als therapeut geen Corona verschijnselen heeft. In overleg wordt het in bepaalde gevallen wel gedaan.

bottom of page